KROUPAHELÁN získává dvojí ocenění v žebříčku Právnická firma roku 2021

Vyhlášení výsledků v pořadí již 14. ročníku prestižního žebříčku advokátních firem se ani letos neobešlo bez naší/vaší nejoblíbenější advokátní kanceláře. Získali jsme ocenění hned ve dvou kategoriích. Jak je to možné? Čtěte dále!

Právnická firma roku je každoroční soutěž pořádaná společností EPRAVO.CZ. Jde o nejvýznamnější žebříček hodnocení advokátních kanceláří v České republice

Stejně jako každý rok vítěze jednotlivých kategorií a doporučovaných kanceláří určila odborná nezávislá porota z řad firem a institucí spolu se zástupci pořádající společnosti EPRAVO.CZ.  

Metodika hodnocení zohledňuje zejména počet právních případů realizovaných danou kanceláří a jejich hodnotu. Doložit je třeba i kontakty na referenční zakázky vybraných klientů, které jsou následně pořadatelem soutěže ověřovány. Přihlíží se i k tomu, jak se vnímají advokátní kanceláře navzájem, tedy pohled konkurence. 

I letos byla konkurence veliká, o to větší radost máme z umístění hned ve dvou kategoriích – Duševní vlastnictví a Regionální právnická firma roku. A vy se teď znovu ptáte... 

Jak je to možné? Jen díky našim klientům! 

Letošní ocenění nás ještě více utvrdilo v tom, že právo duševního vlastnictví je rozhodně doménou KROUPAHELÁN. Navíc jsme obhájili také umístění v kategorii pro nejlepší regionální kanceláře. A za to vděčíme našim skvělým klientům, kterým bychom tímto i rádi poděkovali! 

Obě ocenění nás samozřejmě velmi těší a zároveň zavazují dělat naši právní práci dále dobře. Jedině tak v rozbouřených vodách advokacie nebudeme jen kultovní kajak, ale rovnou maják, který určuje směr, jakým by se právní praxe do budoucna měla ubírat.