KROUPAHELÁN získává ocenění v soutěži Právnická firma roku 2020!

Z premiérové účasti v nejprestižnější soutěži advokátních kanceláří v ČR si KROUPAHELÁN odnáší ocenění velmi doporučovaná regionální právnická firma roku 2020.

Právnická firma roku je každoroční soutěž pořádaná společností EPRAVO.CZ. Letos proběhl už její 13. ročník. Jde o nejvýznamnější žebříček hodnocení advokátních kanceláří v České republice.  

Metodika hodnocení zohledňuje zejména počet právních případů realizovaných danou kanceláří a jejich hodnotu. Doložit je třeba i kontakty na referenční zakázky vybraných klientů, které jsou následně pořadatelem soutěže ověřovány. Přihlíží se i k tomu, jak se vnímají advokátní kanceláře navzájem, tedy pohled konkurence.  
 
V KROUPAHELÁN zažíváme i přes koronakrizi velmi úspěšný rok. Podíleli jsme se na řadě zajímavých projektů v rámci našich specializací.  
 
✅ Kiwi.com jsme pomohli vyjednat nájem 11.000 m2 nových kanceláří. 
 
✅ Brno jsme zastupovali při akvizici akcií Technologického parku Brno za 0,5 miliardy Kč. 
 
✅ Brněnským komunikacím jsme radili při první etapě budování Janáčkova kulturního centra. 
 
✅ Kanceláři architekta města Brna jsme pomáhali při soutěži o návrh nového Hlavního nádraží v Brně. 
 
✅ Spolu s JIC jsme se podíleli na vzniku kreativního hubu KUMST. 
 
Na ocenění velmi doporučovaná kancelář v kategorii Regionální právnická firma roku 2020 jsme proto patřičně hrdí a vnímáme ho jako důkaz toho, že jsme na správné cestě. Za to děkujeme především našim skvělým klientům! 
 
Pavel KROUPA, Jirka HELÁN a celý tým KROUPAHELÁN 
 
 
KROUPAHELAN_velmi doporucovana kancelar_dekujeme