KROUPAHELÁN je doporučovanou kanceláří v rámci soutěže Právnická firma roku 2022

Také letos jsme se zúčastnili slavnostního večera 15. ročníku prestižního žebříčku advokátních firem. A jsme doporučovanou kanceláří hned ve třech kategoriích!

Právnická firma roku je nejvýznamnější žebříček hodnocení advokátních kanceláří v České republice, je pořádaná společností EPRAVO.CZ.
 
V letošním ročníku se nám podařilo být doporučovanou kanceláří ve třech kategoriích – Duševní vlastnictví, Veřejné zakázky a Regionální právnická firma roku.
 
Při hodnocení je třeba doložit kontakty na referenční zakázky vybraných klientů, které jsou následně pořadatelem soutěže ověřovány. Dále se zohledňuje zejména počet právních případů realizovaných danou kanceláří a jejich hodnota. Přihlíží se i k tomu, jak se vnímají advokátní kanceláře navzájem, tedy pohled konkurence.  
 
V kategorii Duševního vlastnictví jsme obhájili stejnou pozici z loňského ročníku. Ve Veřejných zakázkách jsme doporučovanou kanceláří poprvé. A v kategorii pro nejlepší regionální kanceláře jsme doporučovanou kanceláří už potřetí.  
 
Děkujeme za to všem našim klientům! Vážíme si důvěry, kterou do nás vkládají a jsme vděčni, že jsou s našimi službami spokojeni. Moc děkujeme!