Naši klienti: Campiri

Co je to Campiri? Jednoduchou odpovědí by byla půjčovna karavanů. Trochu sofistikovanější by možná byla komunita lidí, kteří si chtějí užít svobodné cestování s plným komfortem a vyhnout se přeplněným hotelovým resortům. Ale i to je možná málo. Campiri je hlavně životní styl, hledání inspirace a znovuobjevování přírody, šance zase prožít nezapomenutelné zážitky a dobrodružství. A ještě přitom nezatěžovat planetu – 1 % z každého pronájmu se věnuje na podporu ekologických a udržitelných projektů. A takovou snahu v KROUPAHELÁN můžeme jedině podpořit! S Campiri jsme proto od jeho začátku. Díky tomu jsme si mohli prožít období velkých změn a zavádění nových služeb, na kterých jsme vypilovali naši schopnost kreativně, a hlavně pružně reagovat na potřeby klienta. 

Campiri jsme pomáhali při budování holdingu, nastavení jednotlivých vztahů mezi společníky, vstupu strategických investorů a akvizic několika společností.  

Pro Campiri bylo dále potřeba zajistit obchodní podmínky a nájemní smlouvy pro koncové zákazníky, pro autopůjčovny nebo majitele karavanů. Aby toho nebylo málo, zpracovávali jsme také obchodní podmínky pro platformu investic do pronájmu karavanů. 

Campiri však rozhodně nehodlá svou businessovou cestu zakončit jen půjčováním karavanů a budování komunity kolem nich. Mají v plánu se postupně profilovat jako technologická firma, která bude zpracovávat software jak pro provozovatele, tak aplikace pro uživatele. A možná přijdou na řadu i stavby kempovacích spotů! Zkrátka se ještě máme na co těšit a KROUPAHELÁN u toho rozhodně nebude chybět! 

A co na nás říkají přímo v Campiri? Zeptali jsme se:

„Na KROUPAHELÁN jsem dostal doporučení od mých kamarádů. A svěřit jim před dvěma lety všechny právní věci bylo to nejlepší rozhodnutí. Na KROUPAHELÁN oceňuji rychlost a zájem, s kterým se do projektů noří. Na Jirkovi Helánovi potom, že vždy překvapí s něčím navíc nebo že spolu dokážeme vydržet týden na jedné lodi. Spolupráci s KROUPAHELÁN mohu rozhodně doporučit.“ 

Lukáš Janoušek 

CEO  

Campiri 

Děkujeme Campiri za důvěru a těšíme se na další spolupráci a nové projekty!  

A co vy? 

Máte startup a potřebujete s ním poradit? Nebo máte zájem o jinou právní pomoc?   

Napište nám e-mail, zavolejte nebo přijďte na kávu. Kanceláře máme v Brně, ale rádi za vámi přijedeme. Poradíme si i s komplikovanými případy.