Naši klienti: Epico International

Epico již od roku 2014 staví na jasně stanovených hodnotách – kvalitě produktů i služeb, ale také udržitelnosti a ekologii. I díky tomu aktuálně působí na více než 25 světových trzích a patří mezi hlavní dodavatele řetězců Apple Premium Reseller. Mrkněte se na příslušenství ke svému iPhonu nebo jen na obal k Airpodům – dost možná dávno produkty Epico spokojeně používáte. 

Společnosti Epico pomáháme od jejího vzniku ve všech oblastech jejího podnikání. Ať už jde o výstavbu nových skladových prostor, rešerše průmyslových práv, ochranu designu nebo smlouvy s obchodními partnery. Oceňují naše odborné znalosti a neváhají se na nás obrátit i při jednáních s dozorovými orgány, s nastavením vztahů mezi společníky a při vstupech na cizí trhy.  

Spolupráce se společností Epico však není výjimečná jen službami, které poskytujeme, ale také díky možnosti na pravidelné bázi komunikovat s Romanem Nováčkem, shodou okolností také vystudovaným právníkem, a jeho parťákem Martinem Habinou, kteří si zvládají i přes raketový růst své firmy zachovat „normálnost“. On a jeho spolupracovníci mají vysoké nároky, ale naše výstupy dokážou patřičně ocenit a je radost s nimi spolupracovat. 

Zde máme k dispozici testimonial: 

„S KROUPAHELÁN spolupracujeme od úplného začátku našeho podnikání a díky tomu pro nás řeší veškerou právní agendu. Pavla Kroupu mohu doporučit jako spolehlivého a znalého právníka s citem pro byznys. Vím, že za mě efektivně vyřeší veškeré právní záležitosti a já se mohu soustředit na podnikání.“ 

Roman Nováček 

Business Director 

Epico 

Děkujeme Epico za důvěru a těšíme se na další spolupráci! 

A co vy? 

Máte startup a potřebujete s ním poradit? Nebo máte zájem o jinou právní pomoc?   

Napište nám e-mail, zavolejte nebo přijďte na kávu. Kanceláře máme v Brně, ale rádi za vámi přijedeme. Poradíme si i s komplikovanými případy.