Naši klienti: NICKNACK

S kým se zaručeně potkáte na Colours of Ostrava, slovenském festivalu Pohoda, utkání fotbalové Slavie, brněnských vánočních trzích, vrcholcích rumunských hor, a dokonce i na koncertu kapely Kryštof? Pokud nemáte přátele s hodně barvitými zájmy a strojem času, sázka na jistotu bude NICKNACK, dnes už mezinárodní fenomén mezi vratnými kelímky. S výrobcem vratných kelímků jsme od úplného začátku jejich podnikání – sdílíme stejné nadšení pro zlepšení životního prostředí a nadchli jsme se pro jejich myšlenku omezení jednorázových kelímků. Spolupráce nám tak hned ze startu dávala smysl. 

Začali jsme založením společnosti, pokračovali smlouvami s hudebními festivaly a zahraničními partnery a dále řešili třeba ochranu jejich produktů z pohledu duševního vlastnictví. 

Nastavili jsme pro ně vztahy s externími dodavateli i zaměstnanci. Pomáhali jsme vypořádat vztahy mezi společníky včetně vstupu investorů. Řešíme také jejich vstup na zahraniční trhy. 

 

A co na nás říkají přímo v NICKNACK? Zeptali jsme se

„S KROUPAHELÁN spolupracujeme úplně od začátku našeho podnikání v roce 2012. Celou tu dobu řešíme nejen právní věci, ale konzultujeme spolu byznysové otázky. Jejich služby pro jejich srozumitelnost a kvalitu rozhodně doporučujeme.“ 

Michal Hanák 

Výkonný ředitel 

NICKNACK 

Děkujeme NICKNACK za důvěru a těšíme se na další spolupráci a nové projekty!  

A co vy? 

 

Máte startup a potřebujete s ním poradit? Nebo máte zájem o jinou právní pomoc?   
 

Napište nám e-mail, zavolejte nebo přijďte na kávu. Kanceláře máme v Brně, ale rádi za vámi přijedeme. Poradíme si i s komplikovanými případy.