Naši klienti: Queens

Queens už od roku 2003 obléká lidi od hlavy až po paty. Což může říct taky každý druhý rodinný obchod s oblečením. Co už ale říct nemůže, že byli první. První, kdo měl odvahu „k nám na východ“ dotáhnout sneakers a streetwear od značek jako Puma, Nike nebo Adidas. Byli první, kdo českým zákazníkům prodával limitované edice tenisek Nike Quickstrike nebo Yeezy. Značka Queens je sice dnes dvojka v oblasti prodeje streetwarové módy, velký e-shop a tři kamenné pobočky, ale začínala jako opravdový průkopník. A ty máme v KROUPAHELÁN rádi! 

Lence Ondruchové jsme zajišťovali komplexní poradenství při správě a prodeji její společnosti Queens Store. Spolupracovali jsme s ní několik let – od prvních kroků jejího podnikání přes zpracování nájemní smlouvy na její první prodejnu v centru Prahy na Jindřišské až po přípravu a jednání o prodeji její firmy Footshop, se kterým společně dosáhli na obrat převyšující 1 miliardu korun.

V oblasti e-commerce jsme Queens poskytovali právní servis k jejich marketingovým dobrodružstvím: chystali jsme smlouvy s influencery (hlavně rappery) k propagaci značky QUEENS na sociálních sítích, dále smlouvy na modeling, fotografování nebo třeba účast a propagaci na designových festivalech.  

Pomohli jsme jim přestát GDPR bouři – v oblasti ochrany osobních údajů nám svěřili komplexní přípravu dokumentů vyžadovaných GDPR

Zde máme k dispozici testimonial: 

„Na více než 10leté spolupráci s KROUPAHELÁN oceňuji nejen vysokou odbornost, ale i lidský přístup, pružnost a pečlivost. Jednání o prodeji firmy byla často dlouhá, probíhala do noci nebo o víkendech, a jsem tak moc ráda, že kromě profesionálního právního poradenství mi právníci KROUPAHELÁN byli vždy oporou i v těchto situacích.“ 

Lenka Ondruchová 

Queens 

Máte startup a potřebujete s ním poradit? Nebo máte zájem o jinou právní pomoc?   

Napište nám e-mail, zavolejte nebo přijďte na kávu. Kanceláře máme v Brně, ale rádi za vámi přijedeme. Poradíme si i s komplikovanými případy.