Naši klienti: Whalebone

Whalebone, to nepochybně bude další blue chip společnost! Jejich řešení v tuto chvíli chrání bezmála milion uživatelů telekomunikačních sítí. A tento český jednorožec rozhodně nehodlá polevit! Jeho zakladatelé věří, že jednoho dne budou mít stejný dosah jako jednička české kyberbezpečnosti, firma Avast.  

My zase věříme, že se jim to povede – teprve čtyři roky stará firma s 20 zaměstnanci se nyní účastní sedmi tendrů u velkých operátorů po celé Evropě a zakázky si domlouvá na Středním východě, v severní Africe i ve Střední a Jižní Americe. 

Měli jsme tu čest je zastupovat v rámci jednání o transakční dokumentaci a nastavení vztahů mezi společníky při vstupu skupiny tuzemských i zahraničních investorů. Do jednání jsme naskočili už v hodně rozjeté fázi, abychom jim pomohli najít společnou řeč v několika sporných bodech transakce. A společnou řečí byla angličtina. 

Věci nabraly rychlý spád, online schůzky probíhaly ve dne, v noci ve svižném tempu. Nakonec se povedlo sladit zájmy všech třinácti společníků, včetně Day One Capital, Fazole Ventures a dalších angel investorů, a transakci zdárně uskutečnit. 

A co o nás řekl Whalebone?

„We hired KROUPAHELAN in the middle of a storm. The legal office we & Series A investors originally appointed was too aggressive and brought huge tension into the negotiation. The transaction almost collapsed. KROUPAHELAN jumped in with their calm and professional deal-oriented approach and we could successfully sign the deal.“ 

Richard Malovič 

CEO 

Whalebone 

Děkujeme Whalebone za důvěru a těšíme se na další spolupráci! 

A co vy? 

Máte před sebou velkou transakci a potřebujete s ní poradit? Nebo máte zájem o jinou právní pomoc?   

Napište nám e-mail, zavolejte nebo přijďte na kávu. Kanceláře máme v Brně, ale rádi za vámi přijedeme. Poradíme si s jakýmkoliv komplikovaným případem.