RE-start Česka 21 začíná, u toho nechcete chybět

Zajímá vás, jaké jsou možnosti udržitelného restartu české ekonomiky? Jak ze současné krize udělat příležitost Jste podporovatelem Změny k lepšímu nebo přímo působíte v některé z našich pracovních skupin? Pak si pořádně zaznačte do kalendáře středu 3. února. Už v 15:00 začíná online event Re-Start Česka 21.

Ve Změně k lepšímu, iniciativě českých podnikatelů, vědců a předních oborníků, kteří si přejí chytrý restart ekonomiky na principech udržitelnosti, společně pracovali na opatřeních, které nám a našim dětem dají šanci na férovou budoucnost. Nyní bychom vám je rádi představili a nabídli vám možnost se k nám připojit. 
 
Těšit se můžete na Soňu Jonášovou z INCIEN, Petra Vítka z Impact Hubu, Martina Sedláka ze Svazu moderní energetiky a samozřejmě na Jiřího Helána z KROUPAHELÁN. Na rozdíl od většiny online akcí vás neochudíme ani o občerstvení – celým setkáním vás provedou Buchty, moderátorky a podcastové hvězdy Zuzana Fuksová a Ivana Veselková
 
 
Tak jen pro zopakování: 
 
KDY: Ve středu 3. února od 15:00 do 16:15. 
 
KDE: Stačí se zaregistrovat a do kalendáře vám přijde pozvánka i s odkazem. 
 
 
Pokud se už teď nemůžete dočkat středy, dlouhou chvíli si můžete zkrátit čtením našeho nového handbooku o cirkulárních veřejných zakázkách. Stáhnout ho můžete zde.