Naši klienti: CONFER-O-MATIC

S příchodem COVID celý svět ze dne na den přešel do on-line prostředí. Živé diskuse v kancelářích a kavárnách nahradily přinejlepším sterilní videohovory v pyžamu. S tímto dilematem se potýkali i pořadatelé konferencí, kteří chtěli zachovat i během lockdownů podnětnou výměnu názorů. Potřebovali ji ale provést v zajímavém virtuálním kabátku, protože Zoomu jsme měli už všichni plné zuby. 

Na scéně se objevila firma, která vymyslela, jak na to. Confer-O-Matic. Vytvoří interaktivní virtuální 3D prostředí na míru a nás i pořadatele a účastníky konferencí tento nápad moc baví! A nejsme sami, mezi jejich klienty patří firmy jako ŠKODA AUTO, Microsoft, Avast nebo Czechitas. 

Pro Confer-O-Matic jsme zpracovávali všechno možné k zajištění hladkého provozu celé platformy. Obchodní podmínky pro zákazníky, kteří nechtějí nic moc řešit a chtějí udělat jednorázovou akci. Náročnější smlouvy o vývoji a servisu virtuálních světů na míru pro aktivní pořadatele různých událostí. A cokoli mezi tím. Třeba virtuální auly nebo taneční párty (včetně imaginárních diskokoulí!). 

Spolupráce však nebyla zajímavá jen produktem, kolem kterého se točila, ale také přístupem klienta. Dny strávené s Lukášem Cyprou a Mirkou Hoffmanovou, zakladateli Confer-O-Matic, znamenaly spoustu interakce, mind maps, a hlavně jasně stanových cílů každého jednání – Lukáš zkrátka ví, co chce svým zákazníkům poskytnout, a my mu s tím rádi pomůžeme! 

 

A jak to v praxi vypadá? Podívejte se na video!