Naši klienti: Kiwi

Pro společnost Kiwi.com, dost možná nejznámější český startup, jsme vyjednali ukončení staré nájemní smlouvy, přestěhování do nových prostor a uzavření nové nájemní smlouvy na kanceláře o celkové výměře 11.000 m2. Svojí velikostí šlo o jednu z největších realitních transakcí roku 2020. 

Nová smlouva však nebyla specifické jen obnosem, který byl ve hře. Kiwi.com měla dost jasné a náročné požadavky na nové prostory – od agility hřišť přes food trucky, basketbalová hřiště až po vlastní dopravu. A nový komplex samozřejmě měl být „smart“ a bez přebytečného CO2. Myslelo se na každičký detail a my dnes můžeme konstatovat, že po myriádě meetingů, které často zabraly skoro celý pracovní den, dnes Kiwi sídlí na místě, kde mají všechno, co si přáli. Včetně prolézaček pro psy. 

 

A co o nás řekli v Kiwi? 

„S KROUPAHELÁN spolupracujeme již několik let. Pomáhali nám s velkými smlouvami na outsourcing zákaznické podpory v zahraničí, radili v otázkách hospodářské soutěže, pomáhali nastavit zaměstnanecký program, při sjednání nájemní smlouvy na nové kanceláře nebo při akvizicích Kiwi Ventures. KROUPAHELÁN mohu doporučit pro vysokou kvalitu jejich týmu a lidský přístup, který do své práce vkládají.“ 

David Liškutin 

Chief Legal Officer 

Kiwi.com