KROUPAHELÁN je doporučovanou kanceláří v rámci soutěže Právnická firma roku 2023

Oscarová noc práva je za námi. Slavnostní vyhlášení 16. ročníku prestižního žebříčku advokátních firem dopadlo skvěle. Odnášíme si označení doporučovaná kancelář.

Právnická firma roku je nejvýznamnější žebříček hodnocení advokátních kanceláří v České republice. Tuto soutěž pořádá každý rok společnost EPRAVO.CZ.

Vítěze jednotlivých kategorií a doporučovaných kanceláří určuje odborná nezávislá porota z řad společností a institucí spolu se zástupci pořadatele.  

Abychom umístění v žebříčku získali, museli jsme vyložit karty na stůl. Metodika hodnocení zohledňuje zejména počet právních případů realizovaných advokátní kanceláří a jejich hodnotu. Doložit je třeba i kontakty na referenční zakázky vybraných klientů, které pořadatel soutěže následně ověřuje. Přihlíží se i k tomu, jak se hodnotí advokátní kanceláře navzájem.

Konkurence byla obrovská a o to větší máme radost, že se nám i letos podařilo být doporučovanou kanceláří v kategorii Duševní vlastnictví. Zároveň jsme opět doporučovanou kanceláří v rámci Regionální právnické firmy roku 2023.

Bez vás by to nešlo

Děkujeme všem našim klientům za důvěru, se kterou se na nás obracíte. Jsme vděční, že jste s našimi službami spokojeni. Díky práci pro vás můžeme růst a zlepšovat se každým dnem. A doporučovaná kancelář je pro nás třešničkou na dortu s magentovou polevou. Moc děkujeme, protože bez vás by to nešlo!