Představujeme kancelář: Jak tvoříme blog?

Už téměř deset let vám přinášíme právní blog plný zajímavých témat. Chceme vám totiž poskytovat informace o právních novinkách z první ruky, odpovídat na vaše nejčastější dotazy a sdílet s vámi užitečné tipy a triky pro váš byznys. Dnes vám ukážeme zákulisí tvorby tohoto blogu.

Na webu KROUPALIDÉ najdete všechny naše blogové články. Za jejich tvorbou stojí spousta práce, ale také radosti, které nám psaní článků přináší.

Náš tým, v čele s právničkou a šéfredaktorkou Svatavou, se stará o to, aby byl blog pravidelně naplněn zajímavým obsahem. Svatava nás motivuje a podporuje při sdílení našeho know-how. Vypracuje publikační plán a pečlivě dohlíží na průběh celého redakčního procesu.

Jak vznikají články?

Články píšeme v šabloně, kterou máme všichni k dispozici. Díky tomu se nám daří sjednotit styl článků.

Obsah článku už je na nás. Zpravidla jej tvoříme poté, co si nastudujeme chystanou novelu předpisu, důležité soudní rozhodnutí nebo klientům opakovaně pomáháme s otázkou zajímavou i pro naše čtenáře. Pokud článek zpracovává profesně mladší kolega, přečte si ho ještě někdo ze seniorních právníků a zkontroluje, zda v obsahu nic nechybí.

Snažíme se psát o právu jednoduše a srozumitelně, aby se naše články dobře četly. A proto každý z nich edituje ještě Svatava.

Ale ani tím naše práce nekončí. Hotový článek si ještě přečte naše office managerka Terezie Hluštíková a společně se Svatavou připraví jeho shrnutí. A pak už se společnými silami postarají o jeho publikaci na našem blogu a sociálních sítích.

Jaký obsah od nás můžete očekávat?

Na našem blogu se můžete těšit na různorodý obsah zaměřený na aktuální právní témata a jejich vliv na vaše podnikání. Neustále sledujeme právní vývoj a jeho dopady, abychom vám poskytli přehled o právních novinkách, které mohou ovlivnit váš podnikatelský život.

Kromě toho vám přinášíme odpovědi na nejčastější právní otázky, se kterými se setkáváte v rámci své činnosti. Chceme vám poskytnout jasné a srozumitelné informace, které vám pomohou lépe porozumět právním aspektům vašeho byznysu.

Abychom vám ještě více usnadnili práci, podělíme se s vámi o praktické rady a triky. Naše tipy vám pomohou zvládnout právní výzvy, se kterými se můžete setkat ve svém podnikání, a lépe porozumět složitým právním pravidlům.

Máte nápady nebo zpětnou vazbu?

Pokud máte nápady na témata článků, které byste na našem blogu rádi viděli, nebo nám chcete dát zpětnou vazbu, neváhejte nás kontaktovat. Můžete nám zavolat na telefonní číslo +420 777 930 747 nebo poslat e-mail na kancelar@kroupalide.cz.

Děkujeme za vaši přízeň a za to, že pro vás můžeme tvořit blog!